ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης

Να είσαι εκεί που

σε ψάχνουν!

Στην πρώτη σελίδα!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην ευρύτερη δυνατή θεώρησή του, το Internet Marketing έχει σκοπό να φέρει την προσφορά εκεί όπου υπάρχει η ζήτηση. Αυτό, σε διαδικτυακό επίπεδο, γίνεται, σε παραλληλισμό με το συμβατικό εμπόριο.

Learn more
Cyber Advertisement Team | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ | SEO | Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης >Μεθοδολογία >Τα εργαλεία /

Τα εργαλεία


Τα εργαλεία


Πέρα από τους συμβατικούς και πλέον αρκετά γνωστούς τρόπους διαμόρφωσης της εμφανισιακής και διαδραστικής μορφής μιας ιστοσελίδας, η επιχείρησή μας έχει εξελίξει μια «σουίτα» εργαλείων για να διεκπεραιώνει το τρίτο, και «ζουμερότερο», χαρακτηριστικό μιας ιστοσελίδας, την εμπορικότητα. Δεδομένου ότι η διαδικασία έχει να κάνει, όπως είπαμε νωρίτερα, με το να «πεισθούν» οι αλγόριθμοι της Google να κατατάξουν την ιστοσελίδα του πελάτη μας όσο πιο κοντά στην 1η θέση της 1ης οθόνης αναζήτησης, η διαδικασία ονομάζεται «Αριστοποίηση Μηχανής Αναζήτησης», επειδή επιδιώκεται η «βέλτιστη» (άριστη) προσέγγιση μεταξύ διάφορων παραμέτρων.

 

Αυτό το «κυνήγι της μέγιστης δυνατής εμπορικότητας» αντιμετωπίζουμε μέσα από:

 

1. Εργαλεία που δίνουν στην ιστοσελίδα καθαυτή ως περιεχόμενο υψηλή βαθμολογία Google.

 

2. Εργαλεία που ενσωματώνουν στην ιστοσελίδα στοιχεία υψηλής βαθμολογίας μέσω εξωτερικών αυτής παραγόντων.

 

3. Εργαλεία που καθορίζουν τους παράγοντες της υπό διαμόρφωση αριστοποίησης, αλλά και μετρούν την επιτυχία της σε σχέση με ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

 

 

Και οι τρείς κατηγορίες εργαλείων ενυπάρχουν στην «σουίτα» μας, την οποία έχουμε ονομάσει «C.A.T. Power S.E.O. C.M.S.», με το S.E.O. να αφορά το «Search Engine Optimization» ή «Αριστοποίηση Μηχανής Αναζήτησης» στα Ελληνικά και C.M.S. να είναι τα αρχικά του «Content Management System», ελληνιστί «Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου».

Και βέβαια το C.A.T. είναι τα αρχικά της επιχείρησής μας, Cyber Advertisement Team.

 

Ο λόγος για τον οποίο όλα αυτά τα ακρωνύμια μπαίνουν μαζί στον ίδιο τίτλο είναι μάλλον προφανής: για να αριστοποιήσει κανείς μια ιστοσελίδα σε ένα περιβάλλον μεταβαλλόμενων συνθηκών (δηλαδή στην πραγματική διαδικτυακή ζωή) πρέπει να μπορεί να το μεταβάλλει διαρκώς και συνεπώς πρέπει να έχει κάποια δυνατότητα διαχείρισης του περιεχομένου της. Το κατά πόσο εύκολα και γρήγορα αυτές οι αλλαγές διεκπεραιώνονται, έχει να κάνει με την ευκολία και ταχύτητα διαχείρισης του περιεχομένου της ιστοσελίδας και εκεί έγκειται η ουσία της «μαστοριάς» μας.

 

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στο αντικείμενο, έχουμε κατορθώσει να δημιουργήσουμε και να εξελίξουμε σε τέτοιο βαθμό την «σουίτα» των εργαλείων μας ώστε να επιτυγχάνεται:

 

· Η ταχύτερη και ακριβέστερη μέτρηση της βαθμολογίας της ιστοσελίδας σε πραγματικό χρόνο όσον αφορά την Μηχανή Αναζήτησης

·Η πλέον εμπεριστατωμένη διακρίβωση των στοιχείων που χρίζουν αναβάθμισης για καλύτερη βαθμολογία

·Η αποτελεσματικότερη και απλούστερη δυνατή ενσωμάτωση των ενισχυτικών της ιστοσελίδας χαρακτηριστικών

· Η άψογη συνεργασία όλων των εργαλείων μεταξύ τους, ώστε «το όλο να είναι ισχυρότερο από το άθροισμα των επιμέρους»

·Μια φιλική στον χρήστη διαδραστική δυνατότητα, που επιτρέπει και στον μη-ειδικό γνώστη της διαδικασίας να παρέμβει

Στην ενότητα «Εξειδικεύσεις» παραθέτουμε τα επιμέρους εργαλεία, με μια περιγραφή για το καθένα.

Xenofon Apakis | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ | Κατασκευή Ιστοσελίδων ΒΟΛΟΣ | ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΒΟΛΟΣ