ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης

Να είσαι εκεί που

σε ψάχνουν!

Στην πρώτη σελίδα!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στην ευρύτερη δυνατή θεώρησή του, το Internet Marketing έχει σκοπό να φέρει την προσφορά εκεί όπου υπάρχει η ζήτηση. Αυτό, σε διαδικτυακό επίπεδο, γίνεται, σε παραλληλισμό με το συμβατικό εμπόριο.

Learn more
Cyber Advertisement Team | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ | SEO | Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης >Ποιοί Είμαστε /

Ποιοί Είμαστε


Ποιοί Είμαστε


Η Cyber Advertisement Team (CAT) λειτουργεί από το 1997 στον Βόλο.

Εξελίχθηκε στο σημερινό τις σχήμα και γκάμα προϊόντων/υπηρεσιών, ακολουθώντας την εξέλιξη τις Ελληνικής αγοράς στον τομέα τις χρήσης τις τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Διαδικτύου, που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς «ο κόσμος γινόταν ολοένα και μικρότερος».

 

Σήμερα πιστεύουμε ότι φθάσαμε σε ένα υψηλό επίπεδο παροχής προϊόντων και υπηρεσιών υποδομής και δυνατοτήτων στον τομέα του Internet Marketing. Αυτό για εμάς είναι ο γενικός όρος  που περιλαμβάνει την συνολική προσέγγιση τις στρατηγικής η οποία, μέσα από το Διαδίκτυο, βοηθάει στην αύξηση του κύκλου εργασιών του πελάτη τις, δηλαδή στην δημιουργία πωλήσεων.

 

Η στρατηγική αυτή χρησιμοποιεί έναν αριθμό εργαλείων που το καθένα ξεχωριστά είναι ίσως γνωστό στο ευρύ κοινό. Αυτό που σίγουρα δεν είναι, έχει να κάνει με τις διάφορες «αποχρώσεις του γκρι» όσον αφορά στον βαθμό και τρόπο χρησιμοποίησής τους, αλλά και στον συνδυασμό δύο, τριών ή περισσοτέρων από αυτά ανάλογα με την περίπτωση.

 

Η δική μας συνεισφορά σε πρώτο βαθμό λοιπόν, είναι στον καθορισμό του πώς αυτά τα εργαλεία εφαρμόζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το συγκεκριμένο τομέα αγοράς και συνθήκες. Αμέσως μετά περνάμε μέσα από τα στάδια τις σύλληψης, τις εξατομίκευσης, του σχεδιασμού, τις δημιουργίας, τις επικαιροποίησης και τις αναβάθμισης του συστήματος Internet Marketing που επιτυγχάνει «στην αύξηση του κύκλου εργασιών του πελάτη μας», που αποτελεί και τον τελικό τις στόχο.

 

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα θα παρουσιάσουμε με καθαρότητα τι προσφέρουμε, πώς το επιτυγχάνουμε και γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. 

Xenofon Apakis | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΒΟΛΟΣ | Κατασκευή Ιστοσελίδων ΒΟΛΟΣ | ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΒΟΛΟΣ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΒΟΛΟΣ